Често задавани въпроси

Мога ли да променя поръчката?

За съжаление, след като поръчката бъде обработена, не можем да правим промени в нея. Моля, уверете се, че всички подробности са потвърдени и правилни, преди да финализирате покупката си.

Ако вашата поръчка не може да бъде обработена поради непълен адрес за доставка, нашият екип ще се свърже с вас. Ако смятате, че сте направили грешка в адреса си за доставка, изпратете ни имейл възможно най-скоро на demani2022@abv.bg  и ние ще направим всичко възможно да променим адреса, въпреки че това не винаги е възможно. Ние не носим отговорност за неправилни данни, поставени в поръчките, включително данни за доставка, плащане и/или персонализиране.

Мога ли да отменя поръчката си?

За съжаление, след като поръчката ви бъде изработена , не можем да анулираме и да възстановим сумата за поръчката ви.

Какво да правя , ако получа грешен артикул?

В редките случаи, когато получите продукт, който не е това, което сте поръчали, ние ще изпълним поръчката ви отново. Ако артикулът, който сте поръчали, е изчерпан, може да възстановим сумата веднага. Свържете се demani2022@abv.bg , за да се информирате относно нашата политика за връщане на неправилни поръчки.

Моля, имайте предвид, че ние не носим отговорност за неправилно направени поръчки. Ние изпълняваме всички поръчки въз основа на данните, които получаваме от вас, така че, моля, уверете се, че всички детайли са правилни, преди да финализирате покупката си.

Каква е политиката за връщане?

Ние сме уверени, че вашите продукти на Демани ще отговарят на нашите изключителни стандарти за качество. Ако промените решението си, неперсонализираните продукти може да бъдат върнати. Всички персонализирани продукти са крайна продажба. Ние не предлагаме възстановяване на суми или замяна.

За да отговарят на условията за връщане, артикулите трябва:

  • НЕ се персонализира
  • Да не са използвани и в оригиналния си вид и опаковка

    За да подадете връщане, ще трябва да се свържете с екипа за обслужване на клиенти по имейл на demani2022@abv.bg  за следващите стъпки.

До колко символа може да се гравира?

Ние предлагаме максимум четири знака, които могат да бъдат комбинация от английски букви, цифри и избрани символи. Моля, обърнете внимание, че ограниченията за знаци варират между продуктите. За да видите наличните символи за персонализиране, отидете на една от нашите продуктови страници и щракнете върху „персонализиране“.

Гравирането е грешно, какво да направя?

В редките случаи монограмът ви е неправилен, моля, изпратете номера на вашата поръчка и снимки на неправилния монограм на demani2022@abv.bg .

Има ли гаранция на гравирания надпис?

Нямаме гаранция за персонализиране. Всеки персонализиран продукт се изработва на ръка, поради което понякога може да има дефекти в процеса на персонализиране.

Ние покриваме само продукти, чието щамповане не отговаря на нашите стандарти за качество. След като получите вашия продукт и сте забелязали дефекти в персонализацията, моля, свържете се с нашите специалисти за обслужване на клиенти. Трябва да се свържете с нашия екип  когато поръчката Ви бъде получена. Моля, имайте предвид, че всички дефекти ще бъдат заменени.

Моля, обърнете внимание, че при продължителна употреба персонализираните монограми ще избледнеят. Това не е производствена грешка и се счита за износване.

Каква е нашата гаранция?

Нашата 1-месечна обща гаранция покрива само дефекти в производството и изработката.

Тази гаранция не покрива никакви щети или изкривявания, причинени от общо износване, неправилна употреба на продукта или пренебрегване на правилната грижа за кожата. Нашата гаранция също не покрива обезцветяване на кожата и надписа.

Количката е празна